Prolanderdag


Welkom bij de Prolanderdag

Het MT heeft dinsdagmiddag per e-mail kenbaar gemaakt dat het programma voor de Prolanderdag anders ingevuld wordt. Helaas! Dit is gewoon slecht nieuws. We verlangen naar méér mogelijkheden, grotere bijeenkomsten, samen het veld in. Dat een tweede coronagolf een reële optie was, wisten we. En je hoopt dat het meevalt… Maar eigenlijk vallen we ongeveer terug naar de situatie van eind maart.

Toch vinden we het belangrijk om dit moment door te laten gaan. Zo blijven we met elkaar in contact en kunnen we de nieuwe situatie gezamenlijk verwerken. We gaan aan de slag met leren en ontmoeten. Daarnaast is het ook een mooie kans om te oefenen met het digitaal organiseren van sessies met veel deelnemers. De veldexcursies en de borrel aan het einde van de dag kunnen helaas niet doorgaan, maar dit halen we later zeker in! Dat beloven we.

Samen bouwen aan de toekomst

De Prolanderdag staat in het teken van organisatieontwikkeling. Waar werken we met z'n allen naartoe? En waar zie jij kansen om hier in de dagelijkse praktijk mee aan de slag te gaan? Organisatieontwikkelingen en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand.

Deze vragen willen we samen met jullie behandelen. Deze middag gaan we de verbinding met elkaar opzoeken én van elkaar leren. Hieronder vind je de planning.

Planning

13.00-14.30

Het programma ziet er als volgt uit. We starten met een plenaire online sessie. Hiervoor moet je twee dingen doen. Klik op de zoomlink in onderstaande afbeelding om de online sessie bij te wonen. Daarnaast gebruiken we de tool Miro. Onderaan deze pagina vind je meer informatie hierover.

In deze online sessie gaan we realtime lijnen uitzetten. Je kunt zien hoe de organisatieagenda eruit ziet. Het MT geeft aan waar het accent in de pijlers Mens en Ontwikkeling, Programma en Bedrijfsvoering ligt. We zijn ook nieuwsgierig waar jij het meest enthousiast van wordt.

Plenaire online sessie

Miro

Via de tool Miro gaan we de plenaire online sessie organiseren. Om jullie goed voor te bereiden om met deze tool uit de voeten te kunnen, hebben we een instructiefilmpje gemaakt. Bekijk het filmpje ruim voordat de sessie begint. Ook vind je in bijgevoegd PDF-bestand (pdf, 68 kB) een tekstuele uitleg hoe Miro gebruikt kan worden.