5-jarig Lustrum Prolander


5 jaar Prolander vieren we samen!

Prolander bestaat 5 jaar. En dat vieren we in de zomer van 2021. Samen met iedereen die met ons aan het landschap van Drenthe en Groningen werkt. Onze opdrachtgevers, onze samenwerkingspartners, onze leveranciers én onze medewerkers. Het wordt een zomer om nooit te vergeten. Een zomer van verbinding. Om het familiegevoel verder te versterken. Door middel van onze gebiedengids nemen we je mee op avontuur naar het mooiste kantoor van Nederland. Zo kun je ons werkgebied zelf beleven. Ook zijn er inhoudelijk interessante en verrassende activiteiten. Die activiteiten hebben in ieder geval één ding gemeen: ze raken aan onze gezamenlijke passie: de ‘Liefde voor het Landschap’.

Prolander nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten op weg naar ons volgende lustrum.

Actueel

Lustrumactiviteiten

We organiseren 3 online kenniswebinars waarin experts hun visie delen op belangrijke ontwikkelingen in ons vak. Deze hebben inmiddels plaatsgevonden.

Kers op de taart van de festiviteiten is de online talkshow. Hierin blikt directeur Evelien van Everdingen met trots terug op 5 jaar Prolander. En kijkt zij vooruit naar de toekomst. Aan de hand van prikkelende en actuele stellingen gaan opdrachtgevers en prominente gasten uit het werkveld met het gesprek aan.

Online Talkshow

Online talkshow: Liefde voor het Landschap

Donderdag 4 november

In het teken van Liefde voor het Landschap organiseren we een online talkshow. Onder leiding van host Inge Diepman blikken we met trots terug op 5 jaar Prolander. Met inspirerende gasten en interessante onderwerpen.