5-jarig Jubileum Prolander


5 jaar Prolander vieren we samen!

Prolander bestaat 5 jaar. En dat vieren we in de zomer van 2021. Samen met iedereen die met ons aan het landschap van Drenthe en Groningen werkt. Onze opdrachtgevers, onze samenwerkingspartners, onze leveranciers én onze medewerkers. Het wordt een zomer om nooit te vergeten. Een zomer van verbinding. Om het familiegevoel verder te versterken. Door middel van onze gebiedengids nemen we je mee op avontuur naar het mooiste kantoor van Nederland. Zo kun je ons werkgebied zelf beleven. Ook zijn er inhoudelijk interessante en verrassende activiteiten. Die activiteiten hebben in ieder geval één ding gemeen: ze raken aan onze gezamenlijke passie: de ‘Liefde voor het Landschap’.

Prolander nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten op weg naar ons volgende lustrum.

Actueel

Lustrumactiviteiten

We organiseerden 3 online kenniswebinars waarin experts hun visie deelden op belangrijke ontwikkelingen in ons vak. Deze hebben inmiddels plaatsgevonden.

Kers op de taart van de festiviteiten is de talkshow. Deze zal donderdag 4 november plaatsvinden in DOT Groningen

Talkshow

Talkshow: Liefde voor het Landschap

Donderdag 4 november in DOT Groningen

Onder leiding van host Inge Diepman blikt directeur Evelien van Everdingen terug op 5 jaar Prolander en kijkt zij vooruit naar de toekomst. Aan de hand van concrete voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk gaan opdrachtgevende gedeputeerden Henk Jumelet (Drenthe) en Henk Staghouwer (Groningen), directeur Natuur en Biodiversiteit bij Ministerie van LNV Donné Slangen en bijzonder hoogleraar Transitie in Stad en Regio Gert-Jan Hospers in gesprek over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied gebiedsontwikkeling.