5-jarig Lustrum Prolander


5 jaar Prolander vieren we samen!

Prolander bestaat 5 jaar. En dat vieren we in de zomer van 2021. Samen met iedereen die met ons aan het landschap van Drenthe en Groningen werkt. Onze opdrachtgevers, onze samenwerkingspartners, onze leveranciers én onze medewerkers. Het wordt een zomer om nooit te vergeten. Een zomer van verbinding. Om het familiegevoel verder te versterken. Door middel van onze gebiedengids nemen we je mee op avontuur naar het mooiste kantoor van Nederland. Zo kun je ons werkgebied zelf beleven. Ook zijn er inhoudelijk interessante en verrassende activiteiten. Die activiteiten hebben in ieder geval één ding gemeen: ze raken aan onze gezamenlijke passie: de ‘Liefde voor het Landschap’.

Prolander nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten op weg naar ons volgende lustrum.

Actueel

Lustrumactiviteiten

We organiseren 3 online kenniswebinars waarin experts hun visie delen op belangrijke ontwikkelingen in ons vak. In het tweede interactieve deel vertelt één van de Prolander projectleiders hoe zij hier in de dagelijkse praktijk mee omgaan. Aan de hand van voorbeelden en stellingen gaan we met de aanwezigen in gesprek.

Kers op de taart van de festiviteiten is de online talkshow. Hierin blikt directeur Evelien van Everdingen met trots terug op 5 jaar Prolander. En kijkt zij vooruit naar de toekomst. Aan de hand van prikkelende en actuele stellingen gaan opdrachtgevers en prominente gasten uit het werkveld met het gesprek aan.

Webinar

Landschap als speelveld van participatie

Dinsdag 8 juni 12:30-14:00 uur

Met participatie expert Marion van der Voort en Prolander projectleider Ernst-Jan Cornelius over participatie in gebiedsinrichting.

Meer weten?

Webinar

Landschap om je thuis te voelen

Dinsdag 15 juni 12:30-14:00 uur

Hoogleraar Landschapsgeschiedenis Theo Spek en Prolander-Projectleider Hans Verhoogt over je thuisvoelen in het landschap.

Meer weten?

Webinar

Transitie in het landelijk gebied

Dinsdag 22 juni 12:30-14:00 uur

Hoogleraar Transitie in Stad en Regio Gert-Jan Hospers en Prolander-Projectleider Jacomijn Pluimers over transities in het landelijk gebied.

Meer weten?

Online Talkshow

Talkshow: Liefde voor het Landschap

Volgt binnenkort

In het teken van Liefde voor het Landschap organiseren we een online talkshow met inspirerende gasten. Meer informatie volgt binnenkort.