5-jarig Jubileum Prolander


5 jaar Prolander vierden we samen!

In de zomer van 2021 vierden we het 5-jarig bestaan van Prolander. Samen met iedereen die met ons aan het landschap van Drenthe en Groningen werkt. Onze opdrachtgevers, onze samenwerkingspartners, onze leveranciers én onze medewerkers. Het werd een zomer om nooit te vergeten. Een zomer van verbinding. Om het familiegevoel verder te versterken. We organiseerden verschillende inhoudelijk interessante en verrassende activiteiten. Die activiteiten hadden één ding gemeen: onze gezamenlijke passie: de ‘Liefde voor het Landschap’.

Prolander nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten op weg naar ons volgende lustrum.

Lustrumactiviteiten

Door middel van onze gebiedengids namen we je mee op avontuur naar het mooiste kantoor van Nederland. We organiseerden 3 online kenniswebinars waarin experts hun visie deelden op belangrijke ontwikkelingen in ons vak. Als kers op de taart organiseerden we de talkshow: Liefde voor het Landschap. Deze vond plaats op donderdag 4 november 2021 in DOT Groningen.

Actueel