Inloopavond Zuidelijk Westerkwartier


Op donderdag 8 juni a.s. houdt de gebiedscommissie van de Gebiedsontwikkeling Zuidelijk Westerkwartier een inloopbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst willen we u graag informeren over de keuzes die de commissie heeft gemaakt voor de inrichting van de deelgebieden in het Zuidelijk Westerkwartier. Ook geven de leden van de gebiedscommissie toelichting op het vervolgproces en bijbehorende procedures. Tijdens de bijeenkomst kunt u een ‘vogelvlucht’-animatie over het hele gebied bekijken.

Het programma

Tijdens de inloopbijeenkomst op 8 juni geven we een totaaloverzicht van de gemaakte keuzes voor alle deelgebieden. Het gaat om de gebieden: De Drie Polders, Polder de Dijken-Bakkerom, Dwarsdiep, ’t Faan, Coendersborg, Matsloot-Pas op, Steenhuis, Leekstermeer-Midwolde, Bombay, De Jouwer en Doezumermieden-Kaleweg. Ook informeren we u over het vervolgproces, bijbehorende procedures en mogelijkheden voor zienswijzen, inspraak, bezwaar en beroep. Na deze inloopbijeenkomst worden alle keuzes gebundeld in het concept-inrichtingsplan. Dit plan wordt dan voorgelegd aan de besturen van de opdrachtgevers provincie Groningen en waterschap Noorderzijlvest.

U bent van harte welkom tussen 17.00 en 21.00 uur in De Postwagen in Tolbert. Aanmelden is niet nodig, u kunt vrij inlopen wanneer het u schikt.

Voor de bijeenkomst is deze speciale informatiepagina gemaakt met meer achtergrondinformatie. Lees ook verder over dit project op onze projectpagina.