Onze maatregelen m.b.t. Corona


Het werk gaat gewoon door, maar we vragen onze medewerkers om in ieder geval tot maandag 6 april 2020 zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Hiermee volgen we de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Daarbovenop treffen wij extra maatregelen om besmetting van onze medewerkers en relaties te voorkomen.

Fysieke overleggen met derden gaan in principe niet door. Dit betekent dat huisbezoeken, fysieke bijeenkomsten en vergaderingen worden uitgesteld of afgelast. We realiseren ons dat voor een succesvolle uitvoering van onze inrichtingsprojecten draagvlak en vertrouwen van de streek van essentieel belang zijn. Daarom zoeken we veilige alternatieven voor afstemming met professionals, omwonenden en ondernemers. Denk aan telefonisch overleg, mailcontact, Skype gesprekken en/of schriftelijke besluitvorming. We zetten onze dagelijkse werkzaamheden waar mogelijk voort en proberen  zo vertragingen te voorkomen. Als dit niet kan pakken we de draad weer op zodra dat mogelijk is. Door deze aanpak borgen we de kwaliteit en continuïteit van de uitvoering van ons programma.

Heb je een afspraak met een van onze medewerkers in je agenda? Of ben je uitgenodigd voor een bijeenkomst? Dan nemen we contact op via de mail of telefoon en/of via de eigen kanalen van projecten om afspraken te maken over de invulling en/of het vervolg.

Nieuwe informatie zullen we zo snel mogelijk met je delen via de website van Prolander. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel of mail jouw directe contactpersoon of een van onze secretaresses via info@prolander.nl. Zij zitten klaar om jou zo snel mogelijk te helpen.