Personeelsvereniging GrAs


Welkom! Super dat je er bent.

Op deze pagina kun je meedoen aan de activiteiten van de personeelsvereniging.

Spelletjesavond

Donderdag 18 februari staat de spelletjesavond op de planning. We starten om 19.45 uur gezamenlijk in de lobby-zoomkamer. Een gezellig moment om even bij te kletsen. Om 20.00 uur starten we met de instructies en hoor je bij welk spel je als eerste ingedeeld bent en naar welke zoomkamer je kunt gaan.

We wensen je alvast heel veel plezier!

Zoomlink

Kies jouw spel

Heb je zin om te klaverjassen? Of wil je liever Hints, Yathzee of Leer je collega’s beter kennen spelen? Voor ieder wat wils deze avond. Voor de spellen Yahtzee en Klaverjassen heb je twee devices nodig. Een tablet of laptop om het spel op te spelen en je telefoon voor de zoom-verbinding.

Voor Hints en Leer je collega’s kennen heb je alleen de zoom-verbinding nodig. Maar let op: we gaan wel rouleren in de spellen!

Zoomkamer

Klaverjassen

Erik Hollander is jullie host van de zoomkamer. Er is ruimte om met vier
man te klaverjassen. Erik legt de spelregels aan jullie uit en geeft de code om mee te spelen.

Zoomlink

Hints

Altijd hilarisch om met elkaar de strijd aan te gaan. Beeld de woorden het beste uit. Laat je team raden en win! Dit leuk spel is alleen al fantastisch vanwege de bezielende begeleiding van Rienko.

Zoomlink

Yathzee

Heb je als kind vaak Yathzee gespeeld of speel je het regelmatig met je kinderen? Dan weet je vast hoe het werkt.
Ken je Yathzee nog niet? Riët legt het je uit.
Dit dobbelspel is altijd gezellig om samen te spelen.

Zoomlink

Leer je collega’s beter kennen!

Ben je niet zo’n spelletjesfanaat, maar vind je het wel leuk om je collega’s beter te leren kennen? Ons altijd goedlachse Meriam maakt er een gezellige avond van en zorgt ervoor dat jij aan het einde van de avond op spelenderwijs je collega’s veel beter kent.