Prolander kerstfeest 2021


Prolander kerstfeest

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken. Kerst! Dat laten we uiteraard niet stilletjes voorbijgaan. Op donderdag 16 december om 15.30 uur barst het feest los. Helaas kunnen we door de aangescherpte coronamaatregelen niet live bij elkaar komen. Maar niet getreurd, we hebben een mooi online programma samengesteld. Is het partytime? Klik dan rechts van de pagina op 'ga naar de zoomkamer' en je bent erbij.

We vieren kerst én we sluiten het lustrumjaar af. Na de warme woorden van Evelien spelen we de online de ‘Ik hou van Prolander Quiz’. Een combinatie van muziek, foto’s, video’s, geluiden en puzzels doen een beroep op je parate kennis, inzicht, snelheid en samenwerking. Een flinke dosis humor én iets lekkers uit het kerstpakket maken deze feestelijke middag compleet. En vergeet vooral de dresscode niet: ik hou van Prolander.

Aanmelden

Nog niet aangemeld? Doe dit via dit formulier.

Aftellen maar!

Programma

15.30 uur            Ontvangst

15.40 uur            Speech Evelien

16.00 uur            Uitleg en start ‘Ik Hou van Prolander Quiz

17.45 uur            Prijsuitreiking

Sluit online aan!

Voorbereiding

Tijdens het kerstfeest heb je een tablet of laptop en mobiele telefoon nodig om via Zoom het kerstfeest bij te wonen. Om 15.30 uur start ons feest en om 16.00 uur start de quiz. In de gezamenlijke zoommeeting krijg je de vragen. De quiz wordt gespeeld in groepen. Deze groepen vormen wij 14 december zodra we alle aanmeldingen voor het kerstfeest binnen hebben.

Jij hebt via whatsapp contact met je groepsgenoten. Onderling kunnen jullie de vragen beantwoorden. Gebruik hiervoor de videofunctie in Whatsapp. Vergeet geen headphone/oortjes! Er wordt een teamcaptain aangewezen die de videoverbinding start en de antwoorden doorgeeft aan de organisatie.

Instructie voor de teamcaptain om de videoverbinding in Whatsapp te starten:

- Open Whatsapp
- Ga naar de groepschat
- Klik rechtsboven in op het camera-icoon en bel in. Let op: zie je enkel het belicoon? Klik daar op. Vervolgens krijg je een scherm met daarin de videofunctie. Klik daar op.