Werken bij


Werken aan het landschap van Drenthe en Groningen

Samen met collega’s aan de slag voor een duurzame toekomst van het landelijk gebied. Zodat we ook in de toekomst hier gelukkig kunnen wonen, werken en recreëren.

Dit bieden wij jou

Prolander biedt een enorme verscheidenheid aan banen. Een omgeving waar je volop keuzes en kansen hebt. Waar je samenwerkt met talentvolle collega’s, ieder met een eigen achtergrond en ambitie, allemaal met dezelfde missie, die verenigt en verbindt. Je kunt je hier ontwikkelen op je eigen manier en tempo. Zo bouw je niet alleen mee aan ons landschap, maar ook aan je eigen toekomst.

We hebben een intern opleidingscentrum, de Prolander Academie, die veel verschillende ontwikkeltrajecten aanbiedt. Ook betekent werken bij Prolander dat je op de mooiste plekken komt die onze provincies te bieden hebben, met vaste werkplekken in Groningen en Assen. Als het past bij de aard van je werk, is hybride werken ook een mogelijkheid die we je graag bieden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en bieden jou in deze dynamische tijd houvast. Door een Individueel keuzebudget heb je de vrijheid om een extra inkomen naar eigen voorkeur te besteden. Daarnaast krijg je de beschikking over een opleidingsbudget van €5000,- per vijf jaar.

Jouw impact

Bij Prolander heeft je werk impact. Met ruim 150 collega’s werken we aan het landschap van Groningen en Drenthe, waar ruimte en perspectief is voor natuur, landbouw en recreatie. Wil je weten wat we zoal doen? Kijk dan op de projectpagina's hieronder.

Zuidelijk Westerkwartier (Groningen)

Bargerveen-Schoonebeek (Drenthe)

Landschapswerkplaats (Groningen)

Doe je mee? Ondernemend, met een open blik en vol overtuiging werken aan een platteland met aandacht voor mens en natuur. En dat allemaal bij een werkgever waar je kunt doorgroeien, blijven leren en jezelf uitdagen. Een plek waar de arbeidsvoorwaarden en organisatiecultuur je aangenaam verrassen. Waar mensen met allerlei achtergronden en expertises samen aan de slag gaan.